© Gaziantep Futbol Kulübü

VALİMİZ KEMAL ÇEBER'DEN TAKIMIMIZA ZİYARET27 Mart 2024 Çarşamba

VALİMİZ KEMAL ÇEBER'DEN TAKIMIMIZA ZİYARET

Gaziantep Valimiz Sayın Kemal Çeber, Gaziantep Futbol Kulübümüzün bugün gerçekleştirdiği antrenman öncesinde ziyarette bulundu.


Gaziantep Futbol Kulübü Tesislerimizde gerçekleştirilen ziyarette Sayın Kemal Çeber’i Kulüp Başkanımız Memik Yılmaz ve yönetim kurulu üyelerimiz karşıladı.


Teknik Direktörümüz Selçuk İnan ve futbolcularımızla antrenman öncesi bir araya gelen Gaziantep Valimiz Sayın Kemal Çeber, başarı dileklerinde bulundu.



KEMAL ÇEBER; "GAZİANTEP ŞEHRİ HER ZAMAN SİZİNLE"



Futbolcularımızla da kısa bir görüşme gerçekleştiren Gaziantep Valisi Kemal Çeber; "Bugün ikinci kez sizleri ziyaret etmekten dolayı çok mutluyum. Yeni hocamız Selçuk İnan’ın gelişiyle birlikte performansınızdaki artışı çok net olarak görebiliyoruz. Hocamız futbolculuk geçmişinde taraflı tarafsız herkes için bir efsane ve idoldü. İnşallah teknik adamlık kariyerinde de bu başarısını devam ettirecektir. Ben sizlerin huzurunda bir kez daha hocamız Selçuk İnan’a hoş geldin diyor, başarılar diliyorum. Sizlerin neler başarabileceği konusunda en ufak şüphemiz bulunmamaktadır. Sayın Memik Başkanımızın, hocamızın önderliğinde ligde kalan 8 maçtan alnımızın akıyla ayrılacağımıza inanıyorum. Gaziantep şehri her zaman sizinle, bunu lütfen her zaman yüreğinizde hissedin. Sizleri çok seviyoruz, gönülden başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı. 

 

MEMİK YILMAZ; "VALİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUM"



Gaziantep Futbol Kulübü başkanımız Memik Yılmaz yaptığı açıklamada, "Öncelikle Sayın Valimize ziyaretlerinden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum. Bizleri ve futbolcularımızı onurlandırdılar. Gaziantep şehrinin istediği takdirde başaramayacağı hiçbir şey bulunmuyor. Geride kalan sekiz maçta inşallah iyi skorlar alarak Gaziantep ismine yakışan mücadeleyi göstereceğiz. Bir kez daha Sayın Valimiz Kemal Çeber’e ve ekibine desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” ifadeleriyle sözlerini noktaladı.

Basın Fotoğrafları

Son Haberler