© Gaziantep Futbol Kulübü

TRANSFER | MAX GRADEL GAZİANTEP'TE!25 Temmuz 2023 Salı

TRANSFER | MAX GRADEL GAZİANTEP'TE!

Gaziantep Futbol Kulübümüz, son olarak Sivasspor'da forma giyen başarılı futbolcu Max Gradel ile 2 yıllık anlaşmaya varmıştır.


Fildişi Sahili Milli Takımı'nın efsane isimlerinden olan Max Gradel'e kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz.


Max Gradel kimdir?


30 Kasım 1987 yılında Fildişi Sahili'nde dünyaya gelen Gradel, futbola Leicester kulübü alt yapısında başladı. Hücum hattının hemen hemen her bölgesinde forma giyen yıldız futbolcu, hızı ve golcü kimliğiyle adından söz ettirmeyi başardı. Kariyerinde Bournemouth, Leeds United, Saint-Étienne ve Toulouse formaları giyen Gradel, son üç sezondur ise ülkemizde Sivasspor forması giydi. Kariyerinde tam 526 resmi müsabakaya çıkan Max Gradel, 127 gol atıp 87 kez de asist yaparak kalitesini her gittiği takımda göstermeyi başardı. Fildişi Sahili Milli Takımında da tam 104 kez forma giyen yıldız futbolcu, ülkesinin sembol futbolcularından biri olarak gösteriliyor. Gradel'e bir kez daha kulübümüze hoş geldin diyor, armamız altında üstün başarılar diliyoruz.

Basın Fotoğrafları

Son Haberler