© Gaziantep Futbol Kulübü

SPOR TOTO SÜPER LİG 2023-2024 SEZONU İÇİN RESMİ BAŞVURU GERÇEKLEŞTİRİLDİ05 Mayıs 2023 Cuma

SPOR TOTO SÜPER LİG 2023-2024 SEZONU İÇİN RESMİ BAŞVURU GERÇEKLEŞTİRİLDİ


Spor Toto Süper Lig 2022-2023 sezonuna şehrimizde yaşanan ve onbir ilin etkilediği deprem felaketinin ardından çekilme kararı alan Gaziantep Futbol Kulübümüz, 2023-2024 sezonunda devam etmek adına resmi başvurusunu gerçekleştirdi.


Altyapımızı ziyaret etmek amacıyla tesislerimize gelen Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi ve Süper Lig Kulüpleri Sorumlusu Sayın Müslüm Özmen bu ziyarette Başkanımız Memik Yılmaz ve Teknik Sorumlumuz Erdal Güneş ile de bir araya geldi.


BAŞKANIMIZ MEMİK YILMAZ’DAN TEŞEKKÜR 


Kulübümüze yapmış oldukları ziyaretten dolayı Başkanımız Memik Yılmaz, Mehmet Büyükekşi ve Müslüm Özmen’e teşekkürlerini ileterek; “Ülkemiz ve şehrimiz oldukça zor günlerden geçti. Asrın felaketi olarak adlandırılan bu süreç bizleri de derinden etkiledi. Ancak üzerimizdeki sorumluluk gereği çalışmalarımızı ve planlamamızı uygulamaya devam ediyoruz. Bu doğrultuda sizlerin ziyareti bizler için çok önemli. Yeni sezonda yeniden Süper Lig’de mücadele edecek olmanın heyecanını yaşıyoruz. Umut ediyorum ki; bir daha böylesi üzücü olaylar yaşanmaz ve güzel yarınları hep birlikte yaşarız. Tekrar Sayın Başkanım Mehmet Büyükekşi ve Müslüm Özmen nezdinde tüm federasyonumuza teşekkür ederim” dedi.


RESMİ BAŞVURU GERÇEKLEŞTİ


Kulübümüzün 2022-2023 sezonunda ligden çekilmesinin ardından yeni sezonda Süper Lig’de devam etmesi üzerine resmi başvuru da Türkiye Futbol Federasyonu’na iletildi. Konuyla ilgili olarak Federasyon Başkanı Sayın Mehmet Büyükekşi’de yapılan başvurular sonucunda yasal prosedürlerin bir an önce yerine getirileceğini belirterek, başarı dileklerinde bulundu.

Basın Fotoğrafları

Son Haberler