© Gaziantep Futbol Kulübü

EYÜPSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI22 Nisan 2026 Çarşamba

EYÜPSPOR MAÇI HAZIRLIKLARI BAŞLADI

Profesyonel Futbol Takımımız, Trendyol Süper Lig’in 31. haftasında konuk olacağı Eyüpspor maçı hazırlıklarına başladı.


Takımımızın yeni teknik direktörü Mirel Radoi, takımımızın başında ilk antrenmanına katıldı. Saat 17:30’da gerçekleştirilen antrenman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü.


Isınma ve koordinasyon çalışmalarıyla başlayan antrenman, pas çalışmaları ile devam ederken top kapma çalışmaları ile son buldu.


Teknik Direktörümüz Mirel Radoi'nin ekibi ise şu şekilde; (fotoğrafa göre soldan sağa) Mustafa Burak Cağdanlıoğlu (Atletik Performans Antrenörü), Mustafa Aksoy (Yardımcı Antrenör), Robert Tufişi (Kaleci Antrenörü), Horatiu Alex Baciu (Atletik Performans Antrenörü), Cristian Stancu (Yardımcı Antrenör), Mihail Lanovschi (Yardımcı Antrenör), Tayfun Kayabaş (Analiz Antrenörü).


Takımımız, 23 Nisan Perşembe günü gerçekleştireceği antrenmanla hazırlıklarını sürdürecek.

Son Haberler